Servicii

Caricatură digitală:

Caricatura digitală îmbină tehnicile clasice de grafică și tehnologia pentru a crea un rezultat unic și versatil. Lucrările sunt executate pe tabletă grafică și livrate ca fișier de rezoluție înaltă. Se pot printa pe canvas, tricouri, autocolante sau orice alt suport pretabil. Pentru a crea o caricatură digitală e nevoie doar de fotografii ale modelelor în format electronic. Durata orientativă de execuție este între 5 și 10 zile din momentul comenzii. Preț: de la 250 RON. Promoție 20.11-31.12.2017: de la 190 RON

comanda

Caricatură pe coală groasă A3 în creion

Individuală, de cuplu sau de grup (maximum 4 persoane), caricatura în creion aduce materialele clasice în prim-plan. Căldura hârtiei, maleabilitatea cărbunelui și faptul că fiecare linie e irepetabilă o fac să rămână o amintire care va aduce zâmbetul și peste ani. Lucrările comandate se livrează personal sau se expediază prin curier. Durata medie de execuție: 5 zile. Pentru crearea unei caricaturi în creion este nevoie doar de fotografii în format digital ale modelului (modelelor).

Preț: de la 70 RON. Promoție 20.11-31.12.2017: de la 50 RON

comanda

Caricatură live la evenimente

Prezența unui caricaturist la evenimente garantează buna-dispoziție. Când un eveniment reunește categorii diferite de invitați, colțul caricaturistului va deveni un loc de socializare și voie-bună care elimină timpii morți, unde oamenii își vor aștepta curioși caricatura, se vor distra privind cum ia naștere desenul sau vor comenta rezultatele comice apărute deja pe hârtie. Caricatura live este o adăugare fericită la orice eveniment care vrea să-și întrețină oaspeții și să le ofere cadou o amintire de durată. Caricatura live la nuntă, botez, reuniune, team-building, party și alte evenimente se face doar individual și durează 4-5 minute. Pentru caricaturi de grup, se lucrează după fotografii.

Timp rezervat: cel puțin trei ore. Maximum de caricaturi/eveniment cu un caricaturist: 80. Pentru evenimentele cu mai mult de 100 de invitați, va fi prezentă o echipă de doi sau mai mulți caricaturiști. Rezervările se fac cu cel puțin 30 de zile în avans, pentru a evita ca data să fie deja rezervată. Preț: de la 1000 RON/eveniment

comanda

Contactați-ne pentru o ofertă personalizată sau trimiteți un mesaj pe pagina de Facebook. Dacă vă place, dați-ne de știre cu un Like!

La comenzile de peste 150 de lei, transportul în țară este gratuit.