Blonda bavareză: decal moto

Blonda Bavareză, un pin-up mai altfel desenat de yours truly, va ajunge decal pe motocicleta BMW omonimă a unui călător cu simțul umorului. Uite că și mobrele primesc cadouri la aniversare! Mulți înainte, blondo!Mai jos iată povestea motociclistului Dragoș, cel care a comandat decalul:

decal-albastru

caricatură digitală – decal moto

„După cum lesne puteți bănui, când parcurgi singur pe motocicletă sute de kilometri pe zi, de plictiseală te decizi să nu le mai ignori și începi să porți dialoguri cu vocile alea din cap.
Ei bine, în tura moto recentă prin țările baltice, undeva pe drumul de la Sigulda spre Vilnius, uneia din voci îi vine ideea să realizez ceva mai special pentru „Blonda Bavareză” (motocicleta mea BMW galbenă, pt cine nu știe) anul acesta, fiindcă împlinește vârsta de 16 ani, din care 9 în posesia mea. Pe scurt, e vorba despre personificarea numelui „blondei bavareze” sub forma unei fete blonde, îmbrăcată în costum popular bavarez, imagine ce va fi ulterior tipărită pe folie autocolantă și aplicată pe carena motocicletei, cam cum erau fetele pinup desenate pe avioanele americane în cel de-al doilea război.
Zis și făcut: la prima oprire pentru odihnit fundul aproape de Vilnius, scot telefonul mobil și o contactez pe Liana Oprea, amica mea ce se ocupă de lucrări grafice, desene și caricaturi, și o întreb dacă poate să mă ajute. Liana nu stă mult pe gânduri, așa că îi trimit imaginile de inspirație (cam cum mă gândeam eu că aș vrea să arate blonda)
Urmează câteva schițe preliminare, zile de muncă pentru Liana, zile de emoție, curiozitate și nerăbdare pentru mine, apoi alte câteva mici modificări și retușuri finale, pentru ca astăzi să vă putem arăta cum va fi imaginea ce va fi aplicată pe carena motocicletei, o motocicletă nu atât de celebră ca „Doyle”-ul lui Mihai Barbu, dar care m-a dus în mai multe țări decât visam vreodată să parcurg cu ea.
Ladies and gents, we present you the „Bavarian Blonde”, în minunata realizare grafică a Lianei.

Un gând despre &8222;Blonda bavareză: decal moto&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s