O dimineață fertilă în studioul Agro TV

Luni dimineață m-am trezit devreme și am încălecat la timp mobra ca să ajung cu planșa în studioul Matinalului Agro TV, unde gazda emisiunii, Radu Dumitrache, ne aștepta pe regizorul spaniol premiat Jesús de Cerro și pe mine.  În așa companie selectă, am stat cuminte și mi-am făcut de lucru cu ce știu eu: creionul și hârtia. În timp ce îl ascultam pe Jesús povestind cum s-a îndrăgostit de România (regizorului Jesús de Cerro îi puteți vedea producțiile românești și spaniole aici), nu știu cum, m-am trezit că i-am făcut caricatura lui Radu.  Și-n loc de bomboana de pe tort, o căpșună-n microfon. Pare-se mi s-a furișat în subconștient tematica postului. Oricum, eu zic că am fost cuminte, uitați ce a ieșit. Și vedeți că zâmbim toți și nu mă aleargă nimeni cu drujba prin studio.

IMG-20170612-WA0001

De la stânga la dreapta, caricatura lui Radu Dumitrache și Radu Dumitrache, Liana Oprea, Tania Silvestru și Jesús Del Cerro

Am vorbit despre ce înseamnă arta caricaturii, cum am ajuns la ea cu un ocol prin America Latină și Asia și ce mă ajută să descopăr în cinci minute esența hazlie a omului din fața mea. Despre toate astea și altele, aflați urmărind înregistrarea emisiunii (noi începem de pe la minutul 60 încolo):

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s